Bent u op zoek naar een prefab houten dakconstructie of houtskeletbouw dakelementen? Dan is BKS Elementen uw specialist!

In de woning- en utiliteitsbouw worden steeds vaker prefab daken toegepast, dit blijkt voor een aanzienlijke bouwtijdverkorting te zorgen.

Wij leveren onze dakelementen op het moment dat u ze nodig heeft, voor zowel enkele woningen als ook voor projectmatige werken. Afhankelijk van de situatie kunnen we de dakelementen uitvoeren in een sporenkap (scharnierkap) of in een gordingdoos. Een kreupele stijl constructie verwerkt in de dakelementen behoren ook tot de mogelijkheden.

Extra voorzieningen die in de dakelementen kunnen worden toegepast zijn onder andere: dragende schoor- steen-, dakkapel- en dakraamsparingen. Deze voorzieningen kunnen op de pannenmaat worden uitgevoerd, zowel in de hoogte als breedte.

Een dak met houtskelet in combinatie met ‘zachte isolatie’ zoals minerale wol werkt aanmerkelijk beter tegen geluidsoverlast dan de zogenaamde ‘harde’ EPS prefab dakplaten. Ook zorgt minerale wol voor een hogere brandveiligheid. Wij bekijken graag met u hoe we tot de gewenste RC waarde kunnen komen.

BKS Elementen is in staat om verschillende vormen en uitvoeringen van dakelementen voor u te realiseren. Wij prefereren een bouwteam te vormen zodat wij u de meest efficiënte en prijsbewuste dakelementen kunnen leveren.