De daken van BKS elementen kenmerken zich door een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding.

Wij leveren onze dakelementen op het moment dat u ze nodig heeft, voor zowel enkele woningen, als ook voor projectmatige werken. Afhankelijk van de situatie kunnen we de dakelementen uitvoeren in een sporenkap (scharnierkap) of in een gordingdoos. Een kreupele stijl constructie verwerkt in de dakelementen behoren ook tot de mogelijkheden

Extra voorzieningen die in de dakelementen kunnen worden toegepast zijn o.a. dragende schoorsteen-, dakkapel- en dakraamsparingen. Deze voorzieningen kunnen op de pannenmaat worden uitgevoerd, zowel in de hoogte als in de breedte.

De zichtzijde van de elementen is standaard uitgevoerd met een groene spaanplaat. Als optie kan deze zijde in wit worden uitgevoerd. Het toepassen van minerale wol zorgt voor betere geluidsisolatie en brandveiligheid, dit in tegenstelling tot sandwich dakplaten met hardschuim. Afhankelijk van de samenstelling kunnen wij de gewenste Rc-waarde voor u realiseren. Vele vormen en uitvoeringen van dakelementen zijn realiseerbaar. Wij prefereren een bouwteam te vormen zodat wij u de meest efficiënte en prijsbewuste dakelementen kunnen leveren.